Система обслуживания М /М /1/0 с повторением и комбинированной дисциплиной обслуживания - Коба, Е.В. (Кибернетика и системный анализ, 2017)
Розглянуто систему обслуговування M/M/1/0 з повторенням та комбінованою дисципліною обслуговування, а саме: заявки з орбіти обслуговуються у порядку черги, але при наявності вільного каналу заявка, що прийшла з первинного потоку, негайно відправляється на обслуговування.. Виведено формули для ймовірностей станів і умову ергодичності. Проведено порівняння системи, що розглядається, з чистою системою Лакатоша.