Концепція динамічних патернів Ніколя Бабуца - Бовсунівська, Т. (Слово і Час, 2012)
У статті проаналізовано становлення та розвиток концепції динамічних патернів художнього тексту в дослідженнях яскравого представника західного когнітивного літературознавства – Ніколя Бабуца.