Презентація монографії Олесі Омельчук - Поліщук, О. (Слово і Час, 2012)
1 грудня 2011 р. в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України відбулася презентація монографії Олесі Омельчук “Літературні ідеали українського вістниківства (1922–1939)” (К.: Смолоскип, 2011. Серія “Українські студії”).