Про (a, d)-дистанційну антимагічну та 1-вершинну бімагічну вершинну розмітки окремих типів графів - Семенюта, М.Ф. (Кибернетика и системный анализ, 2018)
Узагальнено результати для корони Pn○P1, які дають змогу стверджувати, що Pn○P1 не є (a, d)-дистанційним антимагічним графом для довільних значень a і d. Одержано умову існування (a, d)-дистанційної антимагічної розмітки гіперкуба Qn. Знайдено функціональні залежності, що породжують цей тип розмітки для Qn. Методом математичної індукції доведено, що Qn є (2ⁿ+n–1, n–2)-дистанційним антимагічним графом. Визначено три типи графів, які не допускають 1-вершинної бімагічної вершинної розмітки. Встановлено зв’язок дистанційної магічної розмітки регулярного графа G з 1-вершинною бімагічною вершинною розміткою G⋃G.