Узагальнена інтерстріпація функцій двох змінних - Литвин, О.М.; Литвин, О.О.; Славік, О.В. (Кибернетика и системный анализ, 2018)
Наведено огляд наявних методів відновлення пошкоджених зображень. Описано оператори інтерстріпації для відновлення зображень у разі, якщо інформація є відомою лише на системі смуг, паралельних осям координат, з криволінійними границями, розташованими під довільним кутом, з врахуванням шуму на відомих смугах. Проведено експеримент для порівняння роботи методів з відомими аналогами.