Автобіографічність образів священників у творах Тимофія Бордуляка - Приліпко, І. (Слово і Час, 2012)
У статті розглянуто оповідання Т. Бордуляка, які ввійшли до видання Бордуляк Т. Невідомі твори (Львів, 2010). Розкрито значення автобіографічних чинників у моделюванні образів священиків, з'ясовано особливості наративної організації творів, окреслено роль героя-оповідача в репрезентації авторської позиції.