Еротично-танатологічний концепт у повісті Валерія Шевчука “Біс плоті” - Чіпак, У. (Слово і Час, 2012)
У статті розглянуто еротично-танатологічний концепт у повісті Валерія Шевчука “Біс плоті” та осмислено роль бароко у формуванні ідіостилю письменника.