Від бароко до романтизму: шляхи взаємодії та діалог традицій - Лімборський, І. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Новик О. П. Неповторність повторного. Барокові традиції в українському романтизмі. – Харків: Майдан, 2011. – 368 с.