Реінкарнації реалізму - Ткаченко, А. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Рева Л. В. Неореалізм: дискурс теорій та художніх ідей (на матеріалі української та російської літератури і критики). – К.: ВД Дмитра Бураго, 2011. – 344 с.