Витоки поняття авторської інтенції в судовій риториці та біблійній герменевтиці - Юдін, О. (Слово і Час, 2012)
У статті розглянуто проблему авторської інтенції, що дала привід для дискусії інтенціоналістів та антиінтенціоналістів навколо проблеми автора. Проаналізовано витоки поняття авторської інтенції в античній судовій риториці та в біблійній герменевтиці.