Вступ до літературознавства: нові видання - Галич, О. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книги: Моклиця Марія. Вступ до літературознавства. – Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011. – 468 с. Білоус Петро. Вступ до літературознавства. – К.: Академія, 2011. – 336 с.