Перетинаючи кордони часу і простору: сходознавчі “студії” Ришарда Капущинського - Маленька, Т. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Капущинський Ришард. Подорожі з Геродотом / Пер. з пол. А. Чердаклі. – К.: Юніверс, 2011. – 196 с.