Про розробку паралельних алгоритмів для новітніх процесів Intel Xeon Phi - Хіміч, О.М.; Попов, О.В.; Чистяков, О.В. (Теорія оптимальних рішень, 2018)
Розглянуто особливості реалізації ефективних алгоритмів для комп’ютерів з новітніми процесорами Intel Xeon Phi. Запропоновано паралельний алгоритм розв’язування часткової узагальненої алгебраїчної проблеми власних значень із стрічковими симетричними матрицями. Приведено результати апробації розробленого алгоритму.