Оптимізація розподілу зовнішніх ресурсів між двома конкуруючими двопродуктовими еволюційними системами - Семенова, Н.В.; Гром, Н.В. (Теорія оптимальних рішень, 2018)
Створено нові типи моделей двопродуктових систем, що розвиваються, описано їх поведінку дискретними рекурентними співвідношеннями. Розроблено двокритеріальну модель для розв’язання задачі оптимізації розподілу зовнішніх ресурсів між двома конкуруючими двопродуктовими еволюційними системами.