Марк Веніамінович Теплінський (Слово і Час, 2012)
19 квітня 2012 р. на 88-му році життя відійшов у вічність Марко Веніамінович Теплінський – відомий філолог-літературознавець, доктор філологічних наук, професор, автор понад 200 наукових, науково-методичних та науково-популярних праць, серед яких монографії, статті, підручники, навчальні посібники для школярів та вчителів.