Література як простір пам'яті - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Овчаренко Н.Ф. Парадигма пам’яті: канадський дискурс: (творчий портрет Тімоті Ірвінга Фредеріка Фіндлі): Монографія. – К.: Ін Юре, 2011. – 259 с.