Морські дослідження і технології в Україні: стан та перспективи розвитку - Щипцов, О.А. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2017)
В Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова 22–23 листопада 2016 року відбулася науково-практична конференція «Морські дослідження і технології в Україні: стан та перспективи розвитку» відповідно до плану роботи Міжвідомчої координаційної ради з питань морських досліджень Міністерства освіти і наукинауки України та Національної академії наук України.