Про роботу експертної проблемної комісії «Онкологія» МОЗ та НАМН України (Онкологія, 2016)
Засідання Експертної проблемної комісії (ЕПК) «Онкологія» МОЗ та НАМН України відбулося 13 вересня 2016 р. під час науково-практичної конференції «Невідкладна абдомінальна хірургія в онкохворих» у Тернополі.