Про роботу Експертної проблемної комісії «Онкологія» МОЗ та НАМН України (Онкологія, 2017)
Засідання Експертної проблемної комісії (ЕПК) «Онкологія» МОЗ та НАМН України спільно з нарадою завідувачів кафедр онкології вищих медичних навчальних закладів відбулося 2 лютого 2017 р. під час проведення Науково-практичної конференції з міжнародною участю «Роль хірургічного лікування на сучасному етапі розвитку онкології» у м. Яремче Івано-Франківської області.