Листування Юрія Лавріненка з Юрієм Шерехом у 1945–1949 роках (Підготовка й коментарі Тетяни Шестопалової) (Слово і Час, 2012)
Продовження публікації листів Ю. Лавріненка та Ю. Шереха один до одного під час перебування в Західній Європі (Німеччина, Австрія, 1945–1949). Подано листи 1946 й частково 1947 р., які зберігаються в Музеї-Архіві УВАН у Нью-Йорку. Кореспонденція висвітлює факти внутрішньолітературних протистоянь у період МУРу, подає відверті характеристики подій та осіб, причетних до української літератури в ДіПі-таборах, збагачує уявлення про стан української еміграційної періодики на той час.