Поезієзнавство, ліричне і критичне - Татаренко, А. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Лучук Іван. Мистецтво поетичне в дискурсі української лірики та письменницької критики: Монографія. – Львів; К., 2012. – 444 с.