Мандруючи художніми каньйонами Винниченка - Голобородько, Я. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Брайко Олександр. Проза Володимира Винниченка 1902 – 1910-х років: проблеми поетики: Монографія. – К.: ВД “Стилос”, 2011. – 303 с.