Вільям Стайрон: граціозний динозавр, самотній аутсайдер чи речник сучасності? - Рикова, Г. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Дубініна О. В. У межах чи поза межами? Творчість Вільяма Стайрона в контексті художніх пошуків новітньої доби: Монографія – К.: Наук. думка, 2011. – 360 с.