Актуальні питання сучасної цитологічної діагностики в Україні. І з'їзд української асоціації цитопатологів - Болгова, Л.С. (Онкологія, 2017)
Згідно із заздалегідь поданою в плановому порядку заявкою на проведення заходу на базі науково-дослідної лабораторії клінічної цитології Національного інституту раку (НІР) Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України 3–4 квітня 2017 р. відбувся I З’їзд Української асоціації цитопатологів.