Діагностика фіброламелярного варіанта гепатоцелюлярної карциноми - Захарцева, Л.М.; Черкасов, Е.В.; Некрасова, Л.Г. (Онкологія, 2017)
Діагностика фіброламелярного варіанта гепатоцелюлярної карциноми, (ФЛ-ГЦК) викликає труднощі в практичній медицині. Виходячи з цього, в статті наведено огляд сучасних методів діагностики ФЛ-ГЦК, морфологічну характеристику цього варіанта раку, опис властивого йому імунофенотипу, а також критеріїв диференційної діагностики, висвітлено власний досвід діагностики ФЛ-ГЦК у хворої 1999 р. народження.