Александру Андреевичу Трипольскому - 80 лет - Старостенко, В.І. (Геофизический журнал, 2018)
Олександру Андрійовичу Трипільському, доктору геолого-мінералогічних наук, провідному науковому співробітнику відділу сейсмічної небезпеки, професору Київського національного університету імені Тараса Шевченка 25 серпня 2018 р. виповнилось 80 років.