«Фундаментальні засади біотерапії злоякісних новоутворень» (міжнародний симпозіум) - Кашуба, О.В. (Онкологія, 2018)
Міжнародний науковий симпозіум «Фундаментальні засади біотерапії злоякісних новоутворень» відбувся 21–22 травня у Києві (Україна). Захід профінансовано з проекту VACTRAIN (TWINNING з використання протипухлинних вакцин на базі ДНК, No 692293) у рамках Програми Європейського Союзу з наукових досліджень та технологічного розвитку «Horizon 2020»; його проведення організовано співробітниками Інституту експериментальної патології, онкології та радіобіології (ІЕПОР) ім. Р.Є. Кавецького Національної академії наук України (НАНУ).