Злоякісна фіброзна гістіоцитома серця - Носко, М.М.; Банахевич, Н.В. (Онкологія, 2017)
Проаналізовано дані фахової літератури щодо частоти виникнення, клінічного перебігу, результатів лікування хворих із первинною злоякісною фіброзною гістіоцитомою (ЗФГ) серця. Описано випадок ЗФГ серця у 62-річної жінки, яка отримувала лікування у відділенні хіміотерапії № 1 Київського міського клінічного онкологічного центру. Акцентовано увагу на складності діагностування ЗФГ, надзвичайно низькій її чутливості до хіміопрепаратів, схильності до рецидивування, несприятливому прогнозі.