На руїнах постмодерної Вавилонської вежі - Печарський, А. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Іванишин П. Критика і метакритика як осмислення літературності: Монографія. – К.: ВЦ “Академія”, 2012. – 288 с. – (Серія “Монограф”).