Міжнародна конференція “Що водить сонце й зорні стелі”: поетика любові в художній літературі - Лущій, С. (Слово і Час, 2012)
20–21 вересня 2012 р. в Бердянському державному педагогічному університеті відбулася щорічна міжнародна конференція “Що водить сонце й зорні стелі”: поетика любові в художній літературі”, організована Інститутом філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету (БДПУ), Центром гендерних досліджень БДПУ, Інститутом літератури ім. Т. Г. Шевченка НАНУ, Інститутом філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка та ін.