Ядерно-паливна енергетика України: виробництво, наука, освіта - Хоменко, О.; Ценджав, Л.; Кононенко, М.; Жанчив, Б. (Розробка родовищ, 2017)
Мета. Розкрити проблематику та запропонувати шляхи розвитку виробничої, наукової та освітньої сфер, що забезпечують ядерно-паливну енергетику України. Результати. Досліджено проблематику відставання у розвитку виробничої, наукової та освітньої сфер на шляху створення в Україні замкнутого ядерно-паливного циклу.