70-річчя члена-кореспондента НАН України В.П. Гусиніна (Вісник НАН України, 2018)
28 грудня виповнюється 70 років відомому фізику-теоретику, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки члену-кореспонденту НАН України Валерію Павловичу Гусиніну.