60-річчя члена-кореспондента НАН України О.А. Марченка (Вісник НАН України, 2018)
26 грудня 2018 р. виповнюється 60 років Олександру Анатолійовичу Марченку — відомому вченому в галузі фізики поверхні і молекулярної електроніки, члену-кореспонденту НАН України, доктору фізико-математичних наук, лауреату Державної премії України.