Вплив зарядового стану атома на інтенсивність рентґенівської KαL¹-емісії Ti та Cr - Аль-Омари, М.А.М.; Боровий, М.О. (Металлофизика и новейшие технологии, 2018)
Експериментально досліджено відносну інтенсивність γ=I(³P)/I(¹P) групи рентґенівських емісійних KαL¹-сателітів Ti й Cr у металах та їх йонно-ковалентних сполуках.