Поетика любові у творчості Василя Симоненка: історія, факти, інтерпретація - Печарський, А. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто поетику любові у творчості Василя Симоненка крізь призму його світоглядної позиції й біографії. Інтерпретація художніх текстів митця здійснюється з урахуванням соціально-політичних подій епохи українського шістдесятництва ХХ ст.