Художній простір у "Повісті минулих літ" - Білоус, П. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто художню парадигму простору літописної прози з погляду середньовічної естетики та поетики. Як складова частина літописного хронотопу простір має в давньому тексті свої конкретні символи та міфологізовані образи.