Дволикий Янус пізнього поетичного модернізму - Райбедюк, Г. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книгу: Анісімова Н. На зламі культурних епох: Поезія покоління 80-х рр. ХХ ст. у системі пізнього українського модернізму: Монографія. – Бердянськ: Видавець Ткачук О. В., 2012. – 529 с.