Зустріч зі словацькими вченими - Лущій, С. (Слово і Час, 2013)
22 листопада 2012 р. в Національному музеї літератури України відбулася зустріч із відомими вченими, громадськими й культурними діячами Словаччини Ю. Бачею та М. Мушинкою, організована співробітниками музею разом з Інститутом літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України.