Силовий iнвертор вентильного реактивного двигуна з паралельним буфером енергiї та спiльним колом форсування - Ткачук, В.І.; Біляковський, І.Є.; Каша, Л.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Наведено математичну модель вентильного реактивного двигуна постiйного струму з паралельним буфером енергiї, яка враховує дискретну змiну схеми транзисторного комутатора, насичення сталi магнiтопровода, втрати в мiдi, в комутаторi, в сталi. Представленi результати розрахунку перехiдного та квазiусталеного режимiв роботи електроприводу на базi цього вентильного двигуна.