Особливості утворення п’ятишарових перовскітоподібних сполук А5В5О17 (А = La, Ca, Sr, B = Ti, Fe) iз систем сумісноосаджених гідроксиоксалатів - Тітов, Ю.О.; Слободяник, М.С.; Чумак, В.В. (Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України, 2008)
Визначенo особливості механізмів утворення п’ятишарових перовскітоподібних сполук типу AnBnO3n+2 (А = La, Ca, Sr, B = Ti, Fe, n = 5) із систем сумісноосаджених гідроксиоксалатів. Проведено їх порівняльний аналіз із відомими механізмами утворення цих сполук із систем сумісноосаджених гідроксикарбонатів та гідроксидів.