Методичні й технологічні принципи підтримки експертного моніторингу та актуалізації державних програм розвитку - Ільїна, О.П. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Розглянуто технологічну схему процесу підтримки експертного моніторингу та актуалізації Державних програм розвитку, побудованого як e-соціальне дослідження за принципами гуманітарної експертизи. Запропоновано використання моделей та процедур, розроблених раніше у складі концепції аналітичного супроводу експертиз, для реалізації основних функцій інструментарію такого e-дослідження