Бржезицький Володимир Олександрович (до 70-річчя з дня народження) (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
16 лютого 2012 р. виповнилося 70 років з дня народження відомого вченого в галузі техніки і електрофізики високих напруг, доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри техніки та електрофізики високих напруг Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» Володимира Олександровича Бржезицького.