Васьковський Юрій Миколайович (до 60-річчя з дня народження) (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Виповнилося 60 років Юрію Миколайовичу Васьковському, доктору технічних наук, професору кафедри електромеханіки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут».