Математична модель насиченого трифазного конденсаторного асинхронного мотора - Чабан, В.Й.; Костючко, С.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Пропонується математична модель насиченого трифазного конденсаторного асинхронного мотора в однофазному станi. Диференцiальнi рiвняння електромеханічного стану записано в нормальній формі Кошi. Наводяться результати розрахунку на ЕОМ перехiдного процесу.