“Як мені хочеться, щоб ти був щасливий!” (Із листа Розалії Ліфшиць до Володимира Винниченка) - Дмитрієнко, М.; Іщенко, Я. (Слово і Час, 2013)
Рецезія на книгу: Володимир Винниченко – Розалія Ліфшиць: епістолярний діалог (1911–1918 роки) / Упорядкув., вступ, коментарі та прим. Надії Миронець. – Дрогобич: Коло, 2012. – 288 с., іл.