У просторі відкритих фіналів - Пастух, Б. (Слово і Час, 2013)
Рецезія на книгу: Хархун Валентина. Роман Володимира Винниченка “Записки Кирпатого Мефістофеля”: генерика, семіосфера, імагологія: Монографія. – Ніжин: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2011. – 197 с.