Ольга Анатоліївна Камінчук (Слово і Час, 2013)
7 березня 2013 р. несподівано пішла із життя Ольга Анатоліївна Камінчук, доктор філологічних наук, старший науковий співробітник Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України.