Вивчення біосумісності та біостабільності фторвмісних поліуретанів - Жернова, Л.Н.; Луговська, Г.Г.; Галатенко, Н.А.; Савицька, Е.С.; Наражайко, Л.Ф. (Поверхность, 2003)
Вивчено вплив введення фторованих фрагментів у поліефіруретан сечовини набіосумісність синтезованих полімерів. Визначена біостабільность синтезованих матеріалів на тримісячних термінах імплантації.