Визначення діючих значень періодичного несинусоїдального струму i його непарних гармонік за дискретними значеннями безперервної залежності струму у часі - Кобозєв, О.С.; Середа, О.Г.; Моргун, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Приведений порівняльний аналіз двох типів магнітопроводів двигунів стартерів вантажних автомобілів: магнітопроводів з явно вираженими полюсами серійного виробництва та магнітопроводів з неявнополюсним статором і несиметричною компенсаційною обмоткою. Показано, що двигуни стартерів з новою системою електромагнітного збудження мають набагато кращі показники по всім параметрам.