Дополнительные потери мощности частотно-управляемого асинхронного двигателя от высших гармоник напряжения - Петренко, А.Н.; Танянский, В.И.; Петренко, Н.Я. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Виконаний огляд додаткових втрат у частотно-керованого асинхронного двигуна АИР 160S4 від вищих гармонік напруги. Пропонуються заходи для зменшення додаткових втрат за рахунок зміни геометрії зубцевого прошарку ротора.